zondag 26 april 2009

MIT-Club repositioneert en viert 5de lustrumjaar

Vanaf september 2009 start het 5de werkjaar van de MIT-Club. De laatste jaren zijn we sterk gegroeid in ledenaantal en zijn de meer dan 30 CIO's, de sponsors en alle partners uitgegroeid tot een hechte vriendenclub.
Met heel de board werd beslist om de het 5de jaar sterk uit te bouwen onder de strategische boodschap E = MC2

E, de 5de letter staat voor ons 5de jaar, een lustrumjaar waarmee we terug willen naar de roots en de sterke punten van onze club. Deze key points zullen bestaan uit:

M van MIT, waarbij de M primeert op de IT. Er is al meer dan voldoende aanbod op het vlak van seminars en events rond IT (via de vendors, andere netwerken, de gespecialiseerde pers,...), wij gaan resoluut voor de M. De echte high level CIO heeft volgens ons in de eerste plaats behoefte om zichzelf verder te ontwikkelen op het vlak van leadership en management, weze het nauw gerelateerd aan het IT domein. Zijn adviezen haalt hij bovendien voor een belangrijk stuk bij zijn 'peers' en als dat vrienden, clubleden, zijn werkt dit des te beter. De MIT-Club herbevestigt dan ook zijn mission statement "de leadership en management capaciteiten van de CIO's verhogen en dit door het uitwisselen van ervaringen, het sharen van 'best practices' en via het continu observeren van nieuwe strategische leaderships- en managmentvisies op de markt"

C2 met de C van Club. Daarin onderscheiden we ons, we zijn een club, niet zomaar een vereniging. De leden CIO's kennen elkaar door en door en weten dat ze op elkaar kunnen rekenen. Dit geldt evenzeer voor de dames (partners) van de CIO's. Zij maken alles mee van hun CIO en maken dus ook integraal deel uit van de club. In die zin gaan wij nog meer dan vroeger ookaandacht besteden aan hen. De C staat ook voor cultuur: de meer ontspannende activiteiten gaan vooral gefocussed blijven op cultuur. Maar... de C staat vooral voor Content, we gaan een nog belangrijk deel van de middelen en energie richten naar echte top content.

Dit waren de highlights totnogtoe maar hier en daar hebben we in het verleden deze koers wat verlaten. Het 5de werkjaar zal er één worden van stevige content, vooral over Management, we bouwen de club verder uit en leisure activteiten zullen extra focus naar cultuur krijgen.

Geen opmerkingen: